Ατάκα-φαρμάκι ο Μουρίνιο μετά την περίεργη κάρτα: «Ήμουν αγενής σε έναν ηλίθιο»

Ατάκα-φαρμάκι ο Μουρίνιο μετά την περίεργη κάρτα: «Ήμουν αγενής σε έναν ηλίθιο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε και μετά το ματς ότι άξιζε την κάρτα για κατασκοπεία στον πάγκο της Σαουθάμπτον, αλλά όσο αγενής ήταν ο ίδιος τόσο ηλίθιο θεωρεί τον βοηθό προπονητή τον οποίον παρακολουθούσε.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με τον πιο κατάλληλο τρόπο, δηλαδή με επικό Ζοσέ Μουρίνιο στα… καλύτερα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, δέχθηκε κίτρινη κάρτα για… κατασκοπεία στον πάγκο της Σαουθάμπτον και μάλιστα αδιαμαρτύρητα, όμως, επανήλθε δριμύτερος στη συνέντευξη Τύπου για να σχολιάσει το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο «Special One» τόνισε και πάλι το λάθος του να πράξει κατ’ αυτόν τον τρόπο στο 77ο λεπτό του ματς, αλλά δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και εξοστράκισε τα πυρά και στον εκ των προπονητών των «Αγίων» που ενεπλάκη στο περιστατικό:

«Πιστεύω πως η κίτρινη κάρτα ήταν δίκαιη, διότι ήμουν αγενής. Ήμουν αγενής σε έναν ηλίθιο», δήλωσε ο προπονητής των Σπερς.

gazzetta.gr

Aπίθανος Μουρίνιο: Δέχθηκε την πιο… περίεργη κίτρινη – Πήγε στον αντίπαλο πάγκο και… κρυφοκοιτούσε! (vid)!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE