ΑΡΓΕΙ ακόμη του Γκαζαριάν

ΑΡΓΕΙ ακόμη του Γκαζαριάν

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Πέρα των τιμωρημένων με κίτρινες κάρτες Ζντραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς, καθώς και των Τζούνιορ και Τόρες που για διάφορους λόγους είναι «ξένο σώμα» από τους γαλαζοκίτρινους, δεν υπολογίζει ο Ντούσαν Κέρκεζ για ακόμη ένα παιχνίδι τον Γκαζαριάν.

Ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπείες στη Λεμεσό και θα χρειαστεί περίπου ακόμη ένα 10ήμερο με δύο βδομάδες για να βρεθεί σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE