Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Υπόθεση 19χρονης - Η καταδίκη για την κλοπή μιας κόλλας Α4

Γράφουν οι Times του Λονδίνου ότι φωνασκούσε ο Δικαστής κατά τη διάρκεια της δίκης της 19χρονης Βρετανίδας.

Εξ όσων πληροφορείται ο κατσαρίδας, ο συγκεκριμένος δικαστής στην Επαρχία Αμμοχώστου έχει 100% επιτυχία στις καταδίκες και απ΄ ό,τι μου είπαν όταν ήταν Λεμεσό καταδίκασε άνθρωπο για την κλοπή μιας κόλλας!

Ναι, είναι αλήθεια: Κλοπή μιας κόλλας! Δεν το πίστευα, το έψαξα και πραγματικά εντόπισα καταδικαστική απόφαση στην ιστοσελίδα όπου δημοσιεύονται σχετικές αποφάσεις (cylaw).

Τώρα, αν έχει δίκαιο η Βρετανίδα, δεν το γνωρίζω.

Ο κατσαρίδας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE