Πρόβλημα με Χουχούμη

Πρόβλημα με Χουχούμη

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χτες, περιελάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με την είδηση να αφορά την απουσία του Χουχούμη και του Ζέκα για 10 και 4 ημέρες αντίστοιχα.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

O Χουχούμης έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον δεξιό μεγάλο προσαγωγό και ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται σε 10 ημέρες, ο Ζέκα έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και θα χρειαστεί 3-4 ημέρες για να επανέλθει, ενώ στη χθεσινή προπόνηση ο Ντίνας υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE