Σκυλάκος διέκοψε την προπόνηση της ομάδας για να… κάνει την ανάγκη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκυλάκος διέκοψε την προπόνηση της ομάδας για να… κάνει την ανάγκη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας σκυλάκος ενθουσιάστηκε βλέποντας κόσμο στο Stanley Park το πρωί της Πέμπτης, στο ξεμούδιασμα που έκανε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και… τον κάλεσε αμέσως η φύση!

Οι «λεπίδες» βρέθηκαν το πρωί στο πάρκο για να κάνουν κάποιες ασκήσεις σε χαλαρό πρόγραμμα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Ο Κρις Γουάιλντερ και οι ποδοσφαιριστές του δέχθηκαν επίσκεψη από ένα μικρό τετράποδο που τους χάρισε χαρά, ωστόσο, ο σκυλάκος είχε… άλλα σχέδια.

Έκανε την ανάγκη του σε έναν από τους κώνους προπόνησης και έφυγε τρέχοντας!

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE