Πρόβλημα με Ντιέγκο Κόστα

Πρόβλημα με Ντιέγκο Κόστα

Τις υπηρεσίες του Ντιέγκο Κόστα για ακόμα ένα δεκαπενθήμερο αναμένεται να στερηθεί η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ισπανός επιθετικός των «Μπλε» είχε αποκομίσει έναν μυϊκό τραυματισμό στο ματς με τη Χαλ και χθες δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την Τσέλσι στο νικηφόρο 2-1 του Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στη Στόουκ.

Σύμφωνα με τον Μουρίνιο ο Κόστα αναμένεται να λείψει τουλάχιστον για περίπου δύο εβδομάδες ακόμα με κίνδυνο να χάσει τα μεγάλα ματς με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.«Είναι ακόμα νωρίς για να πούμε με ακρίβεια το πότε θα επιστρέψει, αλλά σίγουρα θα λείψει ακόμα για δύο εβδομάδες», τόνισε ο Πορτογάλος.

Η Τσέλσι υποδέχεται στο Στάμφορντ Μπριτζ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 18 Απριλίου ενώ πηγαίνει στο Έμιρατς για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στις 26 του ίδιου μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE