Χαρμόσυνα νέα για Ουζόχο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χαρμόσυνα νέα για Ουζόχο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Φρανσίς Ουζόχο έγινε για πρώτη φορά και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, που είχε ένα άσχημο τραυματισμό ο οποίος τον κρατάει και θα συνεχίσει να τον κρατάει ακόμα εκτός γηπέδων, ανάρτησε φωτογραφία από το νοσοκομείο μαζί με τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδάκι τους γράφοντας: «Καλώς ήρθες στον κόσμο γιε μου».

Το «ποστ» του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welcome to the world son ❤#first son# pinky na woman you be jare ❤ @soomieuzoho IN CHRIST ALONE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Uzoho Francis (@uzoho30) στις

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE