ΠΑΦΟΣ: Πάνω από 100 καταγγελίες από ποδηλατική αστυνόμευση το Δεκέμβριο

ΠΑΦΟΣ: Πάνω από 100 καταγγελίες από ποδηλατική αστυνόμευση το Δεκέμβριο

Σε 110 καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2019, μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης  προέβησαν σε 110 τροχαίες καταγγελίες. 

Συγκεκριμένα, προσέφεραν σε 15 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά την διάρκεια διαφόρων  εκδηλώσεων, διενήργησαν συνολικά 17 ανακοπές οχημάτων και ελέγχους σε οχήματα και πρόσωπα και  διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη αδικημάτων κλοπών από οχήματα.

Επίσης διαμοίρασαν διαφωτιστικό υλικό, για μέτρα πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους, διενήργησαν ελέγχους παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες ενώ δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες όπου ζητήθηκε. 

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων εντός της πόλης Πάφου όσο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο, χτες μεταξύ των ωρών 1700 – 1800 έγιναν από μέλη της Τροχαίας Πάφου και σταθμών υπαίθρου τροχονομικοί έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE