ΑΠΟΕΛ: Φυσιοθεραπεία ο Γκόμες

ΑΠΟΕΛ: Φυσιοθεραπεία ο Γκόμες

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μετά τον χθεσινό αγώνα στο ΓΣΖ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Γκόμες έκανε φυσιοθεραπεία και ο Πάρντο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Η επίσημη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση. Ο Gomes έκανε φυσιοθεραπεία. Ο Pardo ακολούθησε όλο το πρόγραμμα εκτός από το δίτερμα. Οι υπόλοιποι κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.