Τρόοδος: Δρόμοι ανοικτοί μόνο για οχήματα με τετρακίνηση ή αλυσίδες - Τόσα εκατοστά το χιόνι

Τρόοδος: Δρόμοι ανοικτοί μόνο για οχήματα με τετρακίνηση ή αλυσίδες - Τόσα εκατοστά το χιόνι

Ανοικτοί για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δρόμοι   Καρβουνά - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους είναι ανοικτοί  για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.  Στην περιοχή παρατηρείται παγετός και πυκνή ομίχλη και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται επίσης να είναι οι οδηγοί στην πλειοψηφία των ορεινών δρόμων καθώς λόγω των βροχών οι δρόμοι είναι ολισθηροί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ύψος των χιονιών στη Χιονίστρα ανέρχεται στα 65 εκατοστά και στην Πλατεία Τροόδους 55 εκατοστά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE