ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενήλικοι άνδρες οι παράτυποι μετανάστες – Διερευνάται από πιο σημείο πέρασαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενήλικοι άνδρες οι παράτυποι μετανάστες – Διερευνάται από πιο σημείο πέρασαν

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι 10 μετανάστες είναι όλοι τους άνδρες άνω των 18 ετών από τη Συρία και ζήτησαν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο.

Εκεί έφτασαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Υπηρεσίας Ασύλου και της Πολιτικής Άμυνας τα οποία και προέβησαν στις απαραίτητες εξετάσεις και έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι παράτυποι μετανάστες έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE