Ιδιαίτερο ενδιαφέρον με… Ινγκεμπρίγκτσεν!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον με… Ινγκεμπρίγκτσεν!

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/1) την ΕΝΠ στο ΓΣΠ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δουλειά του νέου κόουτς των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Κόρε Ινγκεμρπίγκτσεν, θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής κόντρα στους βυσσινί και σίγουρα όλοι θέλουν να δουν τον ΑΠΟΕΛ βελτιωμένο και καλύτερο για να πάρει το τρίποντο. Η αρχή θα γίνει στο ΓΣΠ με τον Νορβηγό τεχνικό, να δίνει την… πρεμιέρα του ως προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, αλλά και ένα μικρό στοιχείο για το τι θα ακολουθήσει στην ομάδα του με τον ίδιο στον πάγκο.

O ίδιος θέλει να φανεί η δουλειά του, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, και θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Οι παίκτες του Ινγκεμπρίγκτσεν πρέπει να είναι σοβαροί και προσηλωμένοι 100% στο παιχνίδι, έτσι ώστε να πανηγυρίσουν το τρίποντο. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους απέναντι στην ΕΝΠ, που θα… κυνηγήσει την έκπληξη.

Ενδιαφέρον επίσης, στο πρώτο «γαλαζοκίτρινο» ματς του Νορβηγού τεχνικού, θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει, καθώς αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο, με το 4-3-3 να είναι το… αγαπημένο του σύστημα και κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα «κατεβάσει» τον ΑΠΟΕΛ στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, μένουν ερωτηματικά με κάποιους ποδοσφαιριστές στο αν θα αγωνιστούν ή όχι και στο πως θα είναι οι γαλαζοκίτρινοι στη… Νορβηγική πρεμιέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE