ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζαχαρίου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, γι΄ αυτό και παίζουμε επιθετικά»

Ζαχαρίου: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, γι΄ αυτό και παίζουμε επιθετικά»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ξέραμε πως θα παίζαμε με δύσκολο αντίπαλο που παίζει με την μπάλα κάτω και ότι θα χρειαζόμασταν πολλά τρεξίματα και νομίζω πως στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Δεν περιμένουμε τον αντίπαλο, αλλά παίζουμε επιθετικά. Δεν φοβόμαστε κανέναν και γι΄ αυτό το λόγο, το παιχνίδι σήμερα ήταν πάνω-κάτω. Πρέπει τώρα να δούμε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τους Κύπριους που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, σχολίασε:

«Δίνει ευκαιρίες σε Κύπριους παίκτες η ομάδα μου, αφού υπάρχει ταλέντο που μπορεί να αξιοποιηθεί. Δεν πιστεύω πως έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους ξένους οι Κύπριοι και με σωστή δουλειά, μπορούν να τους ανταγωνιστούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top