Περήφανος ο Κοσμά! Στάθηκε στο λάθος ο Τζούρεφ

Περήφανος ο Κοσμά! Στάθηκε στο λάθος ο Τζούρεφ

Την αισιοδοξία του ότι η Αγία Νάπα θα παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία, επανέλαβε ο Γιώργος Κοσμά σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο κόουτς της Αγίας Νάπα σημείωσε:

«Με το μικρό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, οι παίκτες έδειξαν ότι δίνουν τα πάντα. Μας αιφνιδίασε ο Εθνικός αλλά με μια ξαφνική αντεπίθεση πετύχαμε το γκολ. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες αμυνθήκαμε σωστά. Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Τους αξίζει να μείνουν στην κατηγορία».

Από την πλευρά του ο Μπόρτζε Τζούρεφ στάθηκε στη φάση του γκολ:

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.  Ένα λάθος μας στοίχισε και δεχθήκαμε το γκολ. Στο τέλος θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE