ΕΠΙΣΗΜΟ για Μυτίδη!

ΕΠΙΣΗΜΟ για Μυτίδη!

Σεφτέ στις χειμερινές της μεταγραφές έκανε η Παναχαϊκή, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέστορα Μυτίδη.

Μπροστά την προσπάθεια ενίσχυσης, προκειμένου να καλύψει τα κενά του ρόστερ της έβαλε η Παναχαϊκή.

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέστορα Μυτίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην χώρα μας για δεύτερη φορά μετά το πέρασμα που είχε την σεζόν 2017 -18 σεζόν όπου και αγωνίστηκε στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή Νέστορα Μυτίδη.

Ο Νέστορας Μυτιδής είναι γεννηθείς την 1 Ιουνίου του 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής στην Κύπρο έχοντας παίξει σε ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας (Eredevisie) με την φανέλα της Roda.

Πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας, αγωνιζόταν στην ΑΕΛ Λεμεσού. Έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League 1, έχοντας αγωνιστεί την σεζόν 2017-2018 στην Κέρκυρα.

Παράλληλα, είναι 32 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ σε διεθνές επίπεδο, έχει επίσης συμμετοχές στο Europa League τόσο σε προκριματική φάση, όσο και σε φάση ομίλων όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Νέστορα καλώς ήρθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE