Πρώην παίκτης της Ομόνοιας… «απειλεί» τον θρυλικό ΒΑΖΕΧΑ!

Πρώην παίκτης της Ομόνοιας… «απειλεί» τον θρυλικό ΒΑΖΕΧΑ!

Το ξεχωριστό ρεκόρ του Ελλαδίτη πρώην διεθνή άσου, Λουκά Βύντρα, που ως γνωστό, φόρεσε και τη φανέλα της Ομόνοιας!

Αναλυτικά το σχετικό θέμα από τον sport-fm.gr:

«Στη 10η θέση της λίστας των γηραιότερων συμμετεχόντων στην Α’ Εθνική / Σούπερ Λίγκα βρίσκεται πλέον ο Λουκάς Βύντρα.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός της Λαμίας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν 38 ετών και 334 ημερών, όμως είχε ξεπεράσει από το ματς της 22ας Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ τον Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδη (ήταν 38 ετών και 315 ημερών στο τελευταίο του ματς με την «Ένωση» το 1964).

Επόμενος στόχος πλέον για τον Έλληνα άσο είναι η 9η θέση, όπου βρίσκεται ο Κριστόφ Βαζέχα που είχε ολοκληρώσει την τελευταία καριέρα του στον Παναθηναϊκό σε ηλικία 39 ετών και 34 ημερών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

Η εκλογή μεταβατικού προέδρου στην ΕΔΕΚ, που ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, μόνο μια τυπική εσωκομματική διαδικασία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αντίθετα, αποτελεί το πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τη βαθιά κρίση που προκάλεσε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, την παραίτηση του Νίκου Αναστασίου από την προεδρία και το θυελλώδες Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της 5ης Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE