ΚΥΠΡΟΣ

«Διπλό» με Κιρμ η Ομόνοια! Μεγάλη εμφάνιση από Γκουλόν

«Διπλό» με Κιρμ η Ομόνοια! Μεγάλη εμφάνιση από Γκουλόν

Το γκολ του Κιρμ στα αρχικά στάδια του αγώνα, χάρισε τη νίκη στην Ομόνοια (1-0) απέναντι στον Ερμή.

 Το παιχνίδι στο στάδιο «Αμμόχωστος» είχε καλό ρυθμό με τους «πράσινους» να μειώνουν στους έξι βαθμούς την διαφορά από την κορυφή της βαθμολογία.

Ο Κώστας Καϊάφας τοποθέτησε τον Γκουλόν ως επιτελικό χαφ και δικαιώθηκε, αφού είχε πολύ καλή παρουσία. Μάλιστα ο Γκουλόν ήταν αυτός που στο 10ο λεπτό έδωσε στον Κιρμ για να σκοράρει απέναντι στον πολύ καλό Στυλιανού.

Ο Ερμής αν και έδειξε διάθεση να βγει μπροστά δεν απείλησε ουσιαστικά την Ομόνοια το πρώτο ημίωρο, ενώ η Ομόνοια απείλησε και με δεύτερο γκολ στο 40ο λεπτό αλλά το δυνατό σουτ του Φοφαφνά σταμάτησε στον Στυλιανού.

Στην επανάληψη ο Κώστας Καϊάφας έριξε στο ματς τους Σκέμπρι και Ασίς για να φρεσκάρει την ομάδα του, ενώ αργότερα πέρασε ο Γκαρσία στη θέση του Ποτέ. Οι «φτεροπόδαροι» στο ντεμπούτο του Γιάννη Οκκά στον πάγκο έφθασαν κοντά στην ισοφάριση στο 79΄ με τον Μανού να επιχειρεί το σουτ και να αναγκάζει τον Γιωργαλλίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Παρά την πίεση του Ερμή, η Ομόνοια κράτησε το υπέρ της σκορ και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο φινάλε.

ΕΡΜΗΣ: Στυλιανού, Λόπες (88'Τόφας), Τσίνα, Ζάρκοβιτς, Ντε Πίνα, Τούρκο (80'Παπαθανασίου), Μουσταφά, Ρέζεκ, Μανού, Ιμπραΐμι (69'Σαμάρας), Ονίλο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Λομπιανίτσε, Ρούνιε, Λεάντρο, Ρόντρι, Φυλακτού,Γκουλόν (72'Σκέμπρι), Κιρμ (65'Ασίς), Φοφανά, Ποτέ (80'Γκαρσία).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top