ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρήνος στην Ερήμη – Έφυγε ο κοινοτάρχης Πανίκος Χατζηχαμπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θρήνος στην Ερήμη – Έφυγε ο κοινοτάρχης Πανίκος Χατζηχαμπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφυγε από την ζωή ο κοινοτάρχης του χωριού Ερήμη στην Λεμεσό, Πανίκος Χατζηχαμπής, την Κυριακή 05/01, σε ηλικία 65 ετών.

Ο κοινοτάρχης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα της Ερήμης  αφού επιτέλεσε μεγάλο έργο στο χωρίο. Μάλιστα η θητεία που διανoύσε ήταν η τέταρτη συνεχόμενη του, κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη που του είχαν οι συγχωριανοί του. 

Η κηδεία του Πανίκου Χατζηχαμπή θα τελεστή την Τετάρτη 08/01, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Ερήμη.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 12 το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.