Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ο Μαρινάκης – Η ΚΑΤΣΑΔΑ που… «ξύπνησε» τους παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε, όμως, ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, καταφέρνοντας να τον περιορίσει σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θορυβημένος από την εικόνα της ομάδας του, κατέβηκε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» στην ανάπαυλα, προκειμένου να ξυπνήσει τους «ερυθρόλευκους».

«Χθες μας ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε κι έχουμε σήμερα την ευκαιρία να περάσουμε μόνοι πρώτοι. Θα αυτοκτονήσουμε;», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE