Σωστή κουβέντα από τον Μιχάλη Ανδρέου...

Σωστή κουβέντα από τον Μιχάλη Ανδρέου...

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου, δεν στάθηκε σε δικαιολογίες μετά την ήττα από την Ομόνοια.

Τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά υπενθύμισε σε όλους, πως η παρουσία του Ερμή στην πρώτη εξάδα, δεν μπορεί παρά να καθιστά πετυχημένη την χρονιά για την ομάδα.

«Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, δεν δημιουργήσαμε φάσεις στην περιοχή της Ομόνοιας. Η χρονιά για εμάς κρίνεται άκρως πετυχημένη, από την στιγμή που η ομάδα μπήκε στην εξάδα. Έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες μας για να διεκδικήσουμε την 4η θέση αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE