Πρωτάθλημα Νέων Β’ Κατηγορίας: Η Ανόρθωση σταθερά στο +6

Πρωτάθλημα Νέων Β’ Κατηγορίας: Η Ανόρθωση σταθερά στο +6

Η Ανόρθωση νίκησε τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου με 6-0 και οδηγεί σταθερά την κούρσα του Πρωταθλήματος Νέων U19 Β’ Κατηγορίας.

Με το φινάλε του πρώτου γύρου η Ανόρθωση έφτασε στους 36 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον Εθνικό Άχνας που νίκησε στην έδρα του με 2-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΑΕΖ – Ομόνοια Αραδίππου 0-1
Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΣΙΛ Λύσης 6-0
Αχυρώνας Λιοπετρίου – Αλκή Ορόκλινης 3-6

Ο αγώνας Εθνικός Άσσιας – ΠΑΕΕΚ δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Επίσης ο αγώνας Ακρίτας Χλώρακας – Οθέλλος Αθηαίνου δεν έγινε λόγω μη προσέλευσης της φιλοξενούμενης ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE