ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας

Εργασίες θα διεξάγονται από την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, μέχρι και την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, 2020, στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, για συντήρηση του οδοστρώματος.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στην περιοχή εξόδου της Κοφίνου, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, κάθε μέρας.

Αύριο, πρώτη μέρα των εργασιών, θα είναι κλειστή η έξοδος του αυτοκινητόδρομου προς την Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, από προηγούμενες εξόδους, όπου θα υπάρχει σχετική οδική σήμανση.

Από την ερχόμενη Τετάρτη (08/01), μέχρι και την Παρασκευή, η έξοδος προς Λάρνακα θα είναι ανοικτή, ωστόσο η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς την εξόδου Κοφίνου, από όπου οι διερχόμενοι οδηγοί θα μπορούν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της εισόδου στις Αγγλισίδες.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα - Παρασκευή, 13 – 17 Ιανουαρίου, επίσης από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 4.00 το απόγευμα κάθε μέρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ερχόμενης εβδομάδας, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Κοφίνου προς Λάρνακα, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top