ΠΑΦΟΣ: Αεροσκάφος κτυπήθηκε από κεραυνό και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Αεροσκάφος κτυπήθηκε από κεραυνό και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο

Xωρίς πρόβλημα προσγειώθηκε γύρω στις 18:00 την Δευτέρα 06/01, το απόγευμα  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου αεροσκάφος της Εasy Jet που κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από Λούτον προς Πάφο με 160 επιβάτες κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την ώρα της προσγείωσης με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Το αεροσκάφος αναμένετο να επιστρέψει στο Λούτον στις 18:45 χθες το απόγευμα ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της βλάβης. Οι 170 επιβάτες που θα αναχωρούσαν χθες για το Λούτον διανυκτέρευσαν σε καταλύματα μετά από διευθετήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE