ΠΑΦΟΣ: Αεροσκάφος κτυπήθηκε από κεραυνό και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο

ΠΑΦΟΣ: Αεροσκάφος κτυπήθηκε από κεραυνό και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο

Xωρίς πρόβλημα προσγειώθηκε γύρω στις 18:00 την Δευτέρα 06/01, το απόγευμα  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου αεροσκάφος της Εasy Jet που κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από Λούτον προς Πάφο με 160 επιβάτες κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την ώρα της προσγείωσης με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Το αεροσκάφος αναμένετο να επιστρέψει στο Λούτον στις 18:45 χθες το απόγευμα ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της βλάβης. Οι 170 επιβάτες που θα αναχωρούσαν χθες για το Λούτον διανυκτέρευσαν σε καταλύματα μετά από διευθετήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE