ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός αρκετών Ρίχτερ στα ανοικτά της Ζακύνθου

ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός αρκετών Ρίχτερ στα ανοικτά της Ζακύνθου

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 00:55 στο Ιόνιο, στον θαλάσσιο χώρο 37 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού της Ζακύνθου.

 Σε ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναφέρει πως, εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η δόνηση, την οποία το Ινστιτούτο χαρακτηρίζει "ασθενή" στην ανακοίνωσή του, εντοπίστηκε σε απόσταση 277 χιλιομέτρων δυτικά της Αθήνας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE