ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσκυνητές πήγαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με το παλιό ημερολόγιο και εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσκυνητές πήγαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με το παλιό ημερολόγιο και εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την Αστυνομία και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου στο χωριό Ποτάμι στη Λεμεσό για τη διάσωση περίπου 18 παλιομερολογητών που εγκλωβίστηκαν στο ξωκκλήσι του Νέου Ιορδάνη στην περιοχή. 

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίρες πρόκειται για άτομα διαφόρων ηλικιών που μετέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, (06/01), από όλη την Κύπρο, στο ξωκκλήσι για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα βάσει του Ιουλιανού Ημερολογίου. 

Το πρωί ωστόσο διαπίστωσαν ότι λόγω της υπερχείλισης παρακείμενου γεφυριού δεν μπορoύσαν να φύγουν από την περιοχή και κάλεσαν την Αστυνομία. Για δύο και πλέον ώρες έμειναν εγκλωβισμένοι στο ξωκκλήσι λόγω των ορμητικών νερών. 

*Στην πιο πάνω φωτογραφία το γεφύρι που υπερχείλισε

Με εκσαφέα και άλλα μηχανήμα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάχνας και του κοινοτικού συμβουλίου Ποταμιού άνοιξαν πέρασμα. Πρόσωπο που βρίσκεται στην επιχειρήση διάσωσης, ανέφερε στο ThemaOnline ότι τα εν λόγω πρόσωπα θα οδηγηθούν πεζά σε ασφαλές μέρος. 

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΧΝΑ: 18 άτομα εγκλωβίστηκαν σε ξωκκλήσι – Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE