Πουλώντας Ζελάγια, ΑΝΟΙΓΕΙ ο δρόμος για Ντιγκινί και άλλον έναν!

Πουλώντας Ζελάγια, ΑΝΟΙΓΕΙ ο δρόμος για Ντιγκινί και άλλον έναν!

Τα δεδομένα με τον Ζελαγια σας τα αναλύσαμε σε σειρά ρεπορτάζ κατά την τελευταία ώρα.

Η ιστοσελίδα μας κατέχει πληροφορία από ενημερωμένη πηγή ότι ο Απόλλωνας έχει συμφωνήσει στο οικονομικό με τον Γάλλο επιθετικό Νικολά Ντιγκίνί.

Ωστόσο, για να έλθει ο παίχτης θα πρέπει να τον απελευθερώσει ο Άρης Θεσσαλονίκης. Αν πουλήσει τον Ζελάγια ο Απόλλωνας θα είναι πιο άνετος για να δώσει ένα ποσό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να φέρει από τώρα στη Λεμεσό τον Γάλλο φορ.

Επίσης, παραχωρώντας τον Αργεντινό, στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, θα έρθουν λογικά δυο παίχτες για την μπροστινή γραμμή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ για Ζελάγια!

Είναι πολλά τα ΛΕΦΤΑ για Εμίλιο! Δύσκολα θα πουν «ΟΧΙ»…

«ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ» τον Ζελάγια! Πόσα θα ΠΑΡΕΙ ο Απόλλωνας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE