Τμ. Μετεωρολογίας: Κάνει βουτιά η θερμοκρασία – LIVE EIKONA

Τμ. Μετεωρολογίας: Κάνει βουτιά η θερμοκρασία – LIVE EIKONA

Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Πέμπτη 09/01.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 82 εκατοστά.

Την Τετάρτη 08/01, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες  ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ της Τετάρτης 08/01 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4, αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 7 στα δυτικά, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.

Την Πέμπτη 09/01, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, όπου πιθανό να πέσει και χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Παρασκευή 10/01, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές ή χιονόνερο στα ορεινά αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Το Σάββατο 11/01 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Δείτε Live την εξέλιξη του καιρού από το Windy.Com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE