ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου στο Γ. Νοσοκομείο Αμμοχώστου - Aσθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους

Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου στο Γ. Νοσοκομείο Αμμοχώστου - Aσθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους

Διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 08/01 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας γύρω στις 05.30 το πρωί, έγινε αντιληπτή διαρροή συμπιεσμένου οξυγόνου που βρισκόταν σε μεγάλο σε χωρητικότητα ντεπόζιτο, που βρίσκεται στο υπόγειο του Νοσοκομείου.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας καθώς και της Αστυνομίας και απέκλεισαν το χώρο του  Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Συνολικά τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο και με τη βοήθεια της Αστυνομίας και του νοσηλευτικού προσωπικού ορισμένοι από τους ασθενείς μετακινήθηκαν από τα δωμάτια τους στο χώρο υποδοχής, χωρίς να πάθει κανένας οτιδήποτε από τη διαρροή.

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο του νοσηλευτηρίου, αφού αποκλείστηκαν οι είσοδοι του Νοσοκομείου και λίγο πριν τις οκτώ το πρωί τους επετράπη η είσοδος στο κτίριο από τη κεντρική πύλη.

Η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατάφεραν να περιορίσουν την διαρροή του συμπιεσμένου οξυγόνου και τα ακριβή αίτια της διαρροής θα διαφανούν κατά τη διάρκεια έρευνας που θα διενεργηθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top