Εφημερίδα «Αφρίκα»: Μέλος του ISIS συνελήφθη στα κατεχόμενα

Εφημερίδα «Αφρίκα»: Μέλος του ISIS συνελήφθη στα κατεχόμενα

Ο Ομέρ Οζτούρκ, καταζητούμενος ως μέλος της οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη την Τρίτη 07/01, νωρίς το πρωί στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και τέθηκε από το «επαρχιακό δικαστήριο» υπό 3ημερη κράτηση.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Αφρίκα που γράφει για μονάδες – μέλη της τρομοκρατικές οργάνωσης ISIS που έχουν εισχωρήσει στα κατεχόμενα πλέον, η σύλληψη έγινε κατόπιν «αστυνομικής» επιχείρησης και εκεί όπου διέμενε ο Οζτούρκ βρέθηκαν βιβλία, περιοδικά, τραπεζικές κάρτες, σκληροί δίσκοι και κάρτες μνήμες, dvd και cd. Όλα έχουν σχέση με τον ISIS αναφέρθηκε στο «δικαστήριο», γράφει η Αφρίκα.

Στο «δικαστήριο» αναφέρθηκε επίσης ότι από την Τουρκία δόθηκαν στοιχεία πως ο Οζτούρκ είναι μέλος της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, ενώ στο υλικό που εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του, βρέθηκαν φωτογραφίες και αφίσες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE