ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη- Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Λιοτατής – VIDEO

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης (08/01) ο αγαπημένος ταχυδακτυλουργός Ανδρέας Λιοτατής.

Ο Ανδρέας Λιοτατής ήταν γνωστός στο Κυπριακό κοινό και ειδικά στην Λεμεσό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.  

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι έλαβε μέρος σε μεγάλα shows στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα του έγινε γνωστή διεθνές.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.