ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός δεν συγχώρεσε το ΛΑΘΟΣ – «Ψάχνεται» ο ΑΠΟΕΛ

Ο Ολυμπιακός δεν συγχώρεσε το ΛΑΘΟΣ – «Ψάχνεται» ο ΑΠΟΕΛ

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό, στο ΓΣΠ, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής οι μαυροπράσινοι προηγούνται με 1-0 χάρη σε γκολ του Ακόστα στο 15′ έπειτα από λάθος στην άμυνα. Πολλές λανθασμένες επιλογές και μεταβιβάσεις από τους παίκτες του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Κρατάει γερά, και είναι καλύτερη αυτή του Πάμπου Χριστοδούλου.

Η πρώτη φάση του αγώνα κατέληξε στα δίκτυα! Ο Μάτιτς έκανε λάθος στην άμυνα των γαλαζοκιτρίνων, ο Οικονομίδης έκλεψε και έδωσε στον Ακόστα που με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 15′, με την μπάλα να περνά και κάτω από τα πόδια του Γιώργου Μερκή που ήταν στη γραμμή, μη μπορώντας να αποσοβήσει το 1-0 των φιλοξενουμένων.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 18′ η ομάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τάμαρι έδωσε στον Πάβλοβιτς με το σουτ του Σέρβου να κτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάιζα και να φεύγει έξω.

Στο 30′ και πάλι απείλησε ο ΑΠΟΕΛ. Ο Μάτιτς έδωσε στον Πάβλοβιτς, με τον δεύτερο να κάνει το πλασέ και τον Μπάιζα να διώχνει δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 35′ ο Ολυμπιακός, έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Ο Κα, έκανε το φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν στην παραθυράκι της εστίας του Μπέλετς, ωστόσο ο Σλοβένος… απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 41′, ξανά η ομάδα του Πάμου Χριστοδούλου ήταν αυτή που έκανε αισθητή την παρουσία της. Ο Κα, έδωσε στον Ροτζέριο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ με τη μία, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γαλαζοκιτρίνων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 44′ το δοκάρι σταμάτησε τον Σαμπίνια. Ο αμυντικός του Ολυμπαικού, έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα βρήκε στην αριστερή κάθετη δοκό του Μπέλτες.

Έτσι, το 1-0… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top