ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αγωγή του κράτους κατά γυναίκας για 56 ευρώ- «Έχουν χάσει επαφή με το περιβάλλον»

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Αγωγή του κράτους κατά γυναίκας για 56 ευρώ- «Έχουν χάσει επαφή με το περιβάλλον»

Σοβαρή καταγγελία από τον Βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλο Μυλωνά στον αέρα της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» το μεσημέρι της Πέμπτης 9/1. Καταλήγουν στη φυλακή άνθρωποι για μερικές εκατοντάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Μυλωνά το κράτος έχει κινήσει αγωγή σε γυναίκα για χρέος στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις ύψους 56 ευρώ (!).

Όπως ανέφερε, πριν από μερικές μέρες αντιπροσωπεία  Βουλευτών επισκέφθηκαν τις Κεντρικές Φυλακές όπου και έμαθαν ότι λίγο λιγότεροι από τους μισούς, βρίσκονται στη φυλακή για χρέη στο ΦΠΑ ή για μικροποσά κοινωνικές ασφαλίσεις  συμπεριλαμβανομένου και ενός παραπληγικού άντρα, που για τη περίθαλψη του γίνεται αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Μυλωνάς κατέληξε, αναφέροντας ότι έχει χαθεί το μέτρο και οι προτεραιότητες με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά» έχουν χάσει επαφή με το περιβάλλον και τη λαϊκή βάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE