Απίστευτη μαγεία! Κεραυνοί χτυπούν ηφαίστειο την ώρα της έκρηξης στο Μεξικό

Απίστευτη μαγεία! Κεραυνοί χτυπούν ηφαίστειο την ώρα της έκρηξης στο Μεξικό

Ο φωτογράφος που απαθανάτισε το γεγονός, περίμενε για οκτώ ώρες μέχρι να λάβει χώρα το μαγευτικό φαινόμενο

Έχει γραφτεί πολλές φορές, πως η μαγεία που μπορεί να σου προσφέρει ένας φωτογραφικός φακός, εξαρτάται κυρίως από τη μοναδικότητα της στιγμής που απαθανατίζεται.

Έτσι λοιπόν και ο Ερνάντο Ριβέρα, φωτογράφος, κατάφερε με το φακό του, να σταματήσει το χρόνο, ακριβώς τη στιγμή που ένας κεραυνός, χτυπάει το ηφαίστειο Κολίμα στο Μεξικό, την ώρα που αυτό εκρήγνυται!

Αργότερα, ο φωτογράφος εκμυστηρεύτηκε, πως περίμενε στο σημείο για οκτώ ώρες, μέχρι να συμβεί το εκπληκτικό φαινόμενο, απλώς και μόνο βασιζόμενος στο ένστικτό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.