ΝΕΚΡΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ήρθε στην Κύπρο για ένα καλύτερο μέλλον όμως η μοίρα της επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι

ΝΕΚΡΗ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ήρθε στην Κύπρο για  ένα καλύτερο μέλλον όμως η μοίρα της επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι

Άσχημο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στην 24χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Παραλίμνι το μεσημέρι της Πέμπτης (09/01).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από αστυνομικές πηγές, η κοπέλα ήταν Ελλαδίτισσα μόνιμος κάτοικος Κύπρου. 

Θυμίζουμε ότι η νεαρή αναζήτησε συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα την θεία της.

Την είχε πάρει τηλέφωνο αναφέροντας ότι δεν νιώθει καλά. Στο σημείο μετέβη ο θείος της ο οποίος αφού πρώτα έσπασε την πόρτα του σπιτιού της εντόπισε αναίσθητη την 24χρονη.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την νεαρή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης κοπέλας.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE