ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Συνελήφθηκε 30χρονος σε κατάσταση μέθης - Στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Συνελήφθηκε 30χρονος σε κατάσταση μέθης -  Στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι

Αλλοδαπός ηλικίας 30 χρόνων συνελήφθη από την Αστυνομία, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και σε έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης (09/01), λήφθηκε πληροφορία από πολίτες ότι αλλοδαπός άνδρας ηλικίας 30 χρόνων, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης σε χώρο κοντά από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στο χωρίο Δερύνεια, της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.
 
Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή όπου και εντόπισαν τον 30χρονο ο οποίος ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης.
 
Σε έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στη κατοχή του ένα απαγορευμένου τύπου μαχαίρι και συνελήφθηκε για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης και της παράνομης μεταφοράς μαχαιριού το οποίο καταλήγει σε μυτερή άκρη.
 
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου και κρατείται.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top