ΕΛΛΑΔΑ

Ο επικός Νίκος Αλέφαντος ξανακτυπά τον Ολυμπιακό

Ο επικός Νίκος Αλέφαντος ξανακτυπά τον Ολυμπιακό

Έντονα επικριτικός ο Νίκος Αλέφαντος για τον προπονητή του Ολυμπιακού Περειρα μετά την χθεσινή ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-1

Ο Περέιρα κάθε εβδομάδα που περνάει με απογοητεύει όλο και περισσότερο. Του έχουν δώσει πολλούς παίκτες, καλύτερους από τις άλλες ομάδες, αλλά μαζί του ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε χαμηλό επίπεδο.

Έφερε τον Χάρα, πού τον βρήκε αυτόν τον Χάρα για να παίζει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό, και όχι μόνο τον έφερε, αλλά τον βάζει και συνέχεια βασικό! Αδικία για τον Μπενίτες, ακόμα και για τον Διαμαντάκο. Ποιος Χάρα, τι έχει ο Χάρα, την μπάλα δεν μπορεί να σταματήσει! Ντρίπλα δεν έχει, γκολ δε βάζει, τα χάνει τα γκολ, μπάλα δεν ξέρει, κεφαλιά δεν παίρνει, τι έχει! Τι έχει αυτός για να παίζει σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. Μόνο τρέχει φιλότιμα. Ξέρετε πόσοι σέντερ φορ υπάρχουν που μπορούν να τρέχουν φιλότιμα; Χιλιάδες!

Σε ένα ματς με τόση βροχή, σε άσχημο αγωνιστικό χώρο, μου ξεκινάει τον Φορτούνη. Ο Φορτούνης έχει ταλεντάκι, αλλά αν θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό πρέπει να γίνει νταής, το έχω ξαναπεί, σαν "κυρία" έπαιξε. Ο Ολυμπιακός είναι σωματείο με φοβερό λαό, με ιστορία, πρέπει να λασπώνεις τη φανέλα.

Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός λόγω Φορτούνη και με 9 λόγω Χάρα! Άσε που δεν είχε καν αριστερό μπροστινό αφού ο Φορτούνης όλο πήγαινε προς το κέντρο.

Και δεν επιτρέπεται να μπαινοβγάζει τον Ντομίνγκες συνεχώς. Ο Ντομίνγκες είναι ό,τι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή.

Ο Σιόβας πίσω την έχει δει Πελέ; Το παράκανε. Χωρίς τσαμπουκά και αργός.

www.sportdog.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top