LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου
Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.
Η ψηφοφορία διεξήχθη αργά το απόγευμα της Πέμπτης (09/01), μετά από την ολοκλήρωση και της τρίτης ημέρας της αναλυτικής συζήτησης στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Το νομοσχέδιο πέρασε χωρίς καμία αλλαγή στο κείμενο, καθώς η κυβέρνηση απέρριψε όλες τις προτάσεις τροπολογιών της αντιπολίτευσης βασιζόμενη στην ευρεία αυτοδυναμία που κέρδισε με τις εκλογές του περασμένου μήνα.
Το νομοσχέδιο θα μεταφερθεί τη Δευτέρα στη Βουλή των Λόρδων, απ’ όπου χρειάζεται να λάβει το τελικό πράσινο φως για να γίνει νόμος του κράτους.
Αν, ωστόσο, οι λόρδοι υπερψηφίσουν κάποια πρόταση τροπολογίας, τότε το νομοσχέδιο θα πρέπει να επιστραφεί για συζήτηση στη Βουλή των Κοινοτήτων.
Πριν από την υλοποίηση του Brexit στο τέλος του μήνα θα απαιτηθεί και η συναίνεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις