Προετοιμασμένοι στην Ομόνοια ακόμα και για το ενδεχόμενο ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ στάσης από την ΚΟΠ!

Προετοιμασμένοι στην Ομόνοια ακόμα και για το ενδεχόμενο ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ στάσης από την ΚΟΠ!

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα είναι η διοίκηση της Ομόνοιας, προκειμένου να πετύχει την εξυγίανση του Κυπριακού ποδοσφαίρου και μάλιστα, είναι προετοιμασμένη ακόμη και για το ενδεχόμενο εκδικητικής στάσης από την ΚΟΠ!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση-καταπέλτης που εξέδωσε το «τριφύλλι», αναφέρει:

«Επειδή πολύ πιθανό να τύχουμε εκδικητικής συμπεριφοράς από τους αξιωματούχους της ΚΟΠ για αυτή μας την απόφαση, κάθε φορά που θα παρουσιάζονται διαιτησίες που αλλοιώνουν ή προσπαθούν να αλλοιώσουν αποτελέσματα ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκτός του πλαισίου των κανονισμών, όχι μόνο σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και σε βάρος οποιασδήποτε άλλης ομάδας, θα ενημερώνουμε σχετικά την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ όσες φορές και για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στην Κύπρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα ανέβουν κι ΑΛΛΟΙ στο ΑΡΜΑ της Ομόνοιας;

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα και να το πάει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ η Ομόνοια – Θα ζητήσει… ΑΠΟΒΟΛΗ των Κυπριακών ομάδων!

Το προετοίμαζαν καιρό αυτό το ΞΕΣΠΑΣΜΑ στην Ομόνοια – Η φράση που… τα λέει ΟΛΑ

Κατά μέτωπο επίθεση στην ΚΟΠ! – «Δεν θα μπούμε στην παράγκα» – Στα χνάρια της Ελλάδας για ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!

Συγκέντρωσε αρκετό υλικό και πάει στην UEFA και τη FIFA η Ομόνοια! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE