Ένα 5χρονο αγόρι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από επίθεση κογιότ στο Σικάγο

Ένα 5χρονο αγόρι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από επίθεση κογιότ στο Σικάγο

Ένα 5χρονο αγόρι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από κογιότ σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις που σημειώθηκαν την ίδια ημέρα στο Σικάγο, ανακοίνωσε η αστυνομία της μεγαλούπολης.

Κογιότ δάγκωσε αρκετές φορές το αγόρι που βρισκόταν σε πάρκο στην άκρη της λίμνης Μίσιγκαν. Το παιδί νοσηλεύεται και η υγεία του βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία.
 
Λίγες ώρες αργότερα, ένας 32χρονος άνδρας δέχτηκε επίσης επίθεση από κογιότ με δαγκωματιές στους γλουτούς, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
 
Τα κογιότ, που έχουν άγριους κυνόδοντες  --μοιάζουν με αυτούς του λύκου-- εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα στο Σικάγο, όπου αναζητούν τροφή τους χειμερινούς μήνες. Μπορεί να γίνουν επιθετικά όταν πεινούν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE