Ένα 5χρονο αγόρι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από επίθεση κογιότ στο Σικάγο

Ένα 5χρονο αγόρι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από επίθεση κογιότ στο Σικάγο

Ένα 5χρονο αγόρι και ένας άνδρας τραυματίστηκαν από κογιότ σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις που σημειώθηκαν την ίδια ημέρα στο Σικάγο, ανακοίνωσε η αστυνομία της μεγαλούπολης.

Κογιότ δάγκωσε αρκετές φορές το αγόρι που βρισκόταν σε πάρκο στην άκρη της λίμνης Μίσιγκαν. Το παιδί νοσηλεύεται και η υγεία του βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία.
 
Λίγες ώρες αργότερα, ένας 32χρονος άνδρας δέχτηκε επίσης επίθεση από κογιότ με δαγκωματιές στους γλουτούς, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
 
Τα κογιότ, που έχουν άγριους κυνόδοντες  --μοιάζουν με αυτούς του λύκου-- εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα στο Σικάγο, όπου αναζητούν τροφή τους χειμερινούς μήνες. Μπορεί να γίνουν επιθετικά όταν πεινούν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE