ΚΥΠΡΟΣ

Εξω και ο Οχένε

Εξω και ο Οχένε

Ούτε και ο Οχένε θα καταφέρει να είναι στην διάθεση του κ Χριστοφόρου για τον αγώνα της Τετάρτης .

Ο μέσος της ΑΕΛ που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σαχταρ δεν μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις της Λεμεσιανης ομάδας και αυτό που φαίνεται πως ο κ Χριστοφόρου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αυτή η απουσία είναι σημαντική μιας και τον Οχενε τον υπολόγιζε πως θα μπορούσε να τον εχει την μεσαία γραμμή αφού εκεί θα απουσιάζουν τόσο ο Μάριος Νικολάου αλλα και ο Σακεττι.

Σιέλης Ταγκμπατζουμί Ιονίτσα και Εσπανια είναι εκτός ενώ ο Σαμπου που πηρέ χρόνο συμμέτοχης χθες στον αγώνα με τον Οθέλλο αλλα και ο Καλό θα είναι στην διάθεση του κ Χριστοφόρου

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top