Κλειστός ο δρόμος Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς παρά τη Γιόλου

Κλειστός ο δρόμος Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς παρά τη Γιόλου

Παραμένουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών στην Επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός παραμένει ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, παρά τη Γιόλου, από τη συμβολή του με το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκα, μέχρι τη συμβολή με το δρόμο προς Σίμου στην περιοχή της Κουγιούκκας, για εκτέλεση εργασιών κατασκευής παράκαμψης τμήματος του δρόμου παρά την κατολίσθηση.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν για δύο μήνες περίπου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση προς την Πόλη Χρυσοχούς από Πάφο θα γίνεται από το δρόμο Στρουμπί – Κάθηκας – Δρούσεια – Προδρόμι καθώς επίσης και από το δρόμο Πολέμι - ΄Αγιος Δημητριανός – Λάσα – Σίμου.
 
Η Αστυνομία, προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.