Εκεχειρία στο Ίντλιμπ συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία

Εκεχειρία στο Ίντλιμπ συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία

Εκεχειρία στο Ίντλιμπ της Συρίας η οποία θα εφαρμοστεί από τις 12 Ιανουαρίου συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας.

Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει ότι στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Ρωσία από τις 12 Ιανουαρίου 00.01 θα ξεκινήσει κατάπαυση του πυρός στο Ίντλιμπ της Συρίας.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ ανάφερε ότι σκοπός είναι να τερματιστούν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί και να εμποδιστούν απώλειες ζωών καθώς και νέο κύμα μετανάστευσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE