Ο «Πούρσα» πάει Τσίρειο με όλους αυτούς τους παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο «Πούρσα» πάει Τσίρειο με όλους αυτούς τους παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο προπονητής, Σάββας Πουρσαϊτίδης, με το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, ανακοίνωσε την αποστολή με τους παίκτες που θα πάρει στο Τσίρειο Στάδιο.

Η αποστολή έχει ως εξής:

«Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού προσφέρεται από το Μουσείο Caffεέ Loungε – Outdoor Folk Art Museum For Traditional Crafts στη Δερύνεια, τους επίσημους φωτογράφους μας AC PhotoGraphics και τους χορηγούς γεύματος της ομάδας μας την Domino pizza».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE