Τόσακ: «Θα μπορούσαμε να το κλέψουμε…»

Τόσακ: «Θα μπορούσαμε να το κλέψουμε…»

Ο προπονητής της Πάφος FC, Κάμερον Τόσακ, μετά το 0-0 του ΓΣΠ με την Ομόνοια, είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μας. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο αντίπαλος. Τα καταφέραμε και πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να πάρει τον τίτλο. Αλλάξαμε το σύστημα, το προσαρμόσαμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Ήταν ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικά παιχνίδι. Είχε ευκαιρίες. Είχε θέαμα. Ίσως στο τέλος του αγώνα, αν οι νεαροί που μπήκαν ήταν πιο συγκεντρωμένοι, να μπορούσαμε να είχαμε κλέψει και τους τρεις βαθμούς».

Έτσι να περιμένουμε την Πάφο και στα επόμενα παιχνίδια; «Δεν είμαι ο προπονητής που αρέσκεται στο αμυντικό ποδόσφαιρο. Έτσι έπρεπε να παίξουμε σήμερα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και πήραμε το βαθμό, πήραμε αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές   

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές  

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE