Αεροσκάφος έχασε τον ένα του τροχό κατα την απογείωση - Επιβάτης κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο

Αεροσκάφος έχασε τον ένα του τροχό κατα την απογείωση - Επιβάτης κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο

Ένα αεροσκάφος της Air Canada Express,  κατά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο του Μόντρεαλ, έχασε τον έναν του τροχό, με αποτέλεσμα να επιστρέψει εσπευσμένα.

 

Το αεροσκάφος κτελούσε εσωτερική πτήση με προορισμό το Μπάγκοτβιλ. Ενας από τους 49 επιβάτες του κατέγραψε τη στιγμή της αποκόλλησης του ενός τροχού από την άτρακτο.

«Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε αεροπλάνο που μόλις έχασε έναν τροχό. Ωραία ξεκίνησε το 2020» σχολιάζει σαρκαστικά στην ανάρτησή του στο twitter.

Οι πιλότοι κατάφεραν να επιστρέψουν για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Μόντρεαλ όπου και προσγείωσαν το αεροσκάφος τύπου Dash 8-300 με ασφάλεια.

«Οι πιλότοι μας είναι καταλλήλως εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις και ανταποκρίθηκαν στο συμβάν σύμφωνα με τις απαραίτητες διαδικασίες. Αφού έκαψαν λίγα καύσιμα, επέστρεψαν στο Μόντρεαλ και προσγειωθηκαν με ασφάλεια. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί» ανέφερε αργότερα σε ανακοίνωσή της η Air Canada.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν «για προληπτικούς λόγους» οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE