ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτα… αυτί στο Τσίρειο και μετά η ΟΥΣΙΑ – Πιθανή ενδεκάδα Χαραλάμπους

Πρώτα… αυτί στο Τσίρειο και μετά η ΟΥΣΙΑ – Πιθανή ενδεκάδα Χαραλάμπους

Ενδιαφέρεται και με το παραπάνω η ΑΕΚ για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας που ξεκινάει η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας, με βάση τα δεδομένα ως έχουν αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΚ είναι στην 7η θέση με 19 βαθμούς, η Νέα Σαλαμίνα στην 6η με 20, ενώ στην 5η είναι η ΑΕΛ με 23 βαθμούς.

Έτσι, με τον πρώτιστο στόχο να μπει στην πρώτη εξάδα η ΑΕΚ, όπως και να ‘χει, ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων που διεκδικούν θέση στο α΄ γκρουπ.

Για αυτό μπαίνοντας η Λαρνακιώτικη ομάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Εθνικό στο Δασάκι, για την έναρξη της αναμέτρησης η ώρα 19:00, θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο.

Ανεξαρτήτως, βέβαια, αποτελέσματος της μάχης του Τσιρείου Σταδίου, η ΑΕΚ, έτσι και αλλιώς, θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Εθνικού, ο οποίος… «καίγεται» και αυτός για τους βαθμούς.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους για ακόμη ένα παιχνίδι μετράει σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Κάσες, Ακοράν, Τολεμές, Σπόλιαριτς, Πλάνας, Μοϊσόφ.

Πιθανή ενδεκάδα είναι Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, με Τρουγιόλς και Γκονζάλεθ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Τάντι και Ιωάννου στα αμυντικά άκρα, στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Σάστρε, Γκαρσία, Χέφελ, με τους Φιόλιτς και Τέτε στα «φτερά», με τον Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top