Πήρε το… ντέρμπι στη Λεμεσό η Ομόνοια

Πήρε το… ντέρμπι στη Λεμεσό η Ομόνοια

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια ενημερώνει…

«Εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί του Απόλλωνα, πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο Χάρης Καλλικάς, παρέταξε την ομάδα του με τους Μαντορίνη, Φιλίππου, Μηνά, Βενιζέλου, Κακουλλή, Εσελέρ, Χριστοφόρου, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Ζευκή και Παπαθεοχάρους. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Φωκά, Χρίστου και Σάββα.

Σε ένα σχετικά ισοδύναμο παιχνίδι η ομάδα μας δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το σκορ άνοιξε ο Σταύρος Χριστοφόρου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αλλά ο Ανδρέας Σάββα ήταν αυτός που χάρισε τη σημαντική νίκη στους «πράσινους».

Με τη νίκη αυτή το «τριφύλλι» έφτασε στους 21 βαθμούς, προσπέρασε τον Απόλλωνα στη βαθμολογία και ανέβηκε στην 5η θέση. Το ερχόμενο Σάββατο αρχίζει ο δεύτερος γύρος με την ομάδα μας να φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE