Πένθος στην Ανόρθωση! Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος Δρ. Μιχαήλ Κιαγιάς

Πένθος στην Ανόρθωση! Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος Δρ. Μιχαήλ Κιαγιάς

Απεβίωσε σήμερα το πρωί, πλήρης ημερών έχοντας συμπληρώσει ένα αιώνα ζωής τον περασμένο Μάιο, ο πρώην Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Μιχαήλ Κιαγιάς.

Η Ανόρθωση ενημερώνει μέσω της επίσημης ισστοσελίδας:

Ο Δρ. Κιαγιάς, διετέλεσε Πρόεδρος της Ανόρθωσης το 1962-63, περίοδο κατά την οποία μάλιστα η ομάδα μας κατέκτησε και δύο τίτλους. Στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πέρσι προς τιμήν του με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Πρόεδρος είχε εκφράσει τη θλίψη του που δεν μπορούσε να περάσει τη μέρα του στο καλλιμάρμαρο οίκημα της Ανόρθωσης στην Αμμόχωστο. Δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή με απραγματοποίητη την επιθυμία της επιστροφής στην κατεχόμενη πόλη μας.

Η κηδεία του, θα τελεστεί τη Μεγάλη Τετάρτη στις 13:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης, στη Λεμεσό και θα παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.