Έβαλε την… ΥΠΟΓΡΑΦΗ του!

Έβαλε την… ΥΠΟΓΡΑΦΗ του!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιριστές και επίσημα, ενώ είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιήσει τη συμφωνία και με τον Σιγκούρνταρσον.

Οι τρεις μεταγραφές φέρουν την… υπογραφή του προπονητή της ομάδας, Κόρε Ινγκεμρπίγκτσεν.

Ο Νορβηγός κόουτς, ήξερε και τους τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Γέφτοβιτς τον είχε μαζί του στη Ρόζενμποργκ, όπως και τον Γένσεν, ενώ τον Ισλανδό τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.

Ο μεταγραφικός… πυρετός στους γαλαζοκιτρίνους, δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει την 4η και τελευταία προσθήκη που δικαιούται τον Ιανουάριο, φέρνοντας αριστερό μπακ.

Θ.Δ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE