Έβαλε… φρένο στην Ίντερ η Αταλάντα!

Έβαλε… φρένο στην Ίντερ η Αταλάντα!

Η Ίντερ προηγήθηκε νωρίς με τον Λαουτάρο αλλά δεν «κλείδωσε» το σκορ και η Αταλάντα κατάφερε να «τσιμπήσει» τον βαθμό (1-1) στο «Μεάτσα», δίνοντας την ευκαιρία στην Γιουβέντους να περάσει μόνη πρώτη.

Γιουβέντους, να η ευκαιρία σου!

Παρότι η Ίντερ προηγήθηκε νωρίς με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, δεν «κλείδωσε» το σκορ και η Αταλάντα κατάφερε όπως και πέρυσι να… τσιμπήσει τον βαθμό (1-1) στο «Τζουζέπε Μεάτσα», δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στη Γιουβέντους να περάσει μόνη πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Γλίτωσαν τα χειρότερα οι Μιλανέζοι αφού ο Χαντάνοβιτς «έβγαλε» το πέναλτι του Μουριέλ στο φινάλε και κράτησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του, η οποία ελπίζει αύριο σε «δώρο» της Ρόμα που υποδέχεται την «Μεγάλη Κυρία» στο «Ολίμπικο».

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο (11/1)

Κάλιαρι-Μίλαν 0-2
(46’ Ράφαελ Λεάο, 64’ Ιμπραΐμοβιτς)

Λάτσιο-Νάπολι 1-0
(82′ Ιμόμπιλε)

Ίντερ-Αταλάντα 1-1
(4’ Λαουτάρο Μαρτίνες / 75’ Γκόζενς)

Κυριακή (12/1)

Ουντινέζε-Σασουόλο (13:30)
Φιορεντίνα-ΣΠΑΛ (16:00)
Σαμπντόρια-Μπρέσια (16:00)
Τορίνο-Μπολόνια (16:00)
Βερόνα-Τζένοα (19:00)
Ρόμα-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα (13/1)

Πάρμα-Λέτσε (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE